me teper info
068 90 42 542

e-Doctor

e-Doctor është një software (program kompjuterik) për menaxhimin e të dhënave të spitaleve, klinikave dhe laboratoreve mjekësore.

Ky software u kriju si rezultat i një bashkëpunimi të disa specialistëve me eksperiencë në fushën mjekësore me inxhinier software dhe klinik.

Aktualisht jemi kompania e vetme në tregun Shqiptar që kemi zhvilluar programin e parë dhe të vetëm që automatizon punën në Spitale/Klinika/Laborator Mjekësor.

Menaxhimi i informacionit në Spitale/Klinika/Laborator çon në:

Veçorite


Për më shumë informacion kontaktoni në:
Tel: +355 68 90 42 542 (Olsi)
E-mail: contact@eniac.al

Kush e përdor e-Doctor:

 1. GeniusLAB, Tirane
 2. Spitali Continental, Tirane
 3. Turkish International Hospital, Tirane
 4. Spitali AKS, Berat
 5. Klinika Keit, Tirane
 6. Klinika Endoskopike LaVita, Tiranë
 7. Klinika Gjinekologjike Dr. Kozeta, Tiranë
 8. Klinika Kristi, Korçë
 9. Laborator Helios, Fier
 10. Laborator ALK, Berat
 11. Klinika Bylis DC, Fier
 12. Klinika Medicare, Durres
 13. Klinika SwissMed, Tirane
 14. Klinika Tre Yjet, Sauk
 15. Klinika Medicus, Durres
 16. Klinika AlbMedica, Lezhe
 17. Klinika UniLab, Tirane
 18. Klinika IGEA, Lushnje
 19. KLinika MyMedical, Fushe Kruje
 20. Klinika MedicAlba, Tirane
 21. Klinika Megison, Tirane
 22. Klinika Jeta, Fier
 23. Klinika Bakaj, Vlore
 24. Klinika Primus, Vlorë
 25. Klinika MMC, Tirane
 26. Klinika Lissus, Lezhe
 27. Klinika Lami, Durres
 28. Poliklinika Gjermane, Gramsh
 29. Laborator Neolab, Tirane
 30. Laborator Luarmed, Tirane
 31. Laborator Biomedica, Vlore
 32. Laborator IDI, Tirane
 33. Laborator Besimi, Tiranë
 34. Laborator EuroKlinik, Tiranë
 35. Laborator Kamza Medical, Tiranë
 36. Laborator Vora, Tiranë
 37. Laborator Univers, Lezhe
 38. Laborator LAMK, Tiranë
 39. Laborator Qendror, Elbasan
 40. Laborator BioCare, Elbasan
 41. Laborator Sanluca, Lezhe
 42. Laborator Talasemia, Lushnje
 43. Laborator PharmaLab, Lushnje
 44. Laborator Linda, Durres
 45. Laborator Fland, Peqin
 46. Laborator Hemalife, Elbasan
 47. Laborator Xpert, Tirane
 48. Laborator Alketa, Sukth
 49. Laborator Gega, Vlore
 50. Laborator Altini 2004, Gjirokaster
 51. Laborator Intermedicus, Shkoder

Paisje laboratori që lidhen me e-Doctor: